Little Light

Coaching, Dans & Yoga
voor Kinderen

- A bright light, big or small,
You don’t have to search for it
You can BE all -
- Chantal Elzinga -

Kinderyoga

Yoga staat voor de verbinding tussen lichaam en geest. Kinderen hebben die verbinding van nature en laten vanaf hun geboorte al een intuïtieve kennis van yoga zien. Kinderen zijn altijd zichzelf, ongeacht waar ze zijn of wie er kijkt.

Naarmate kinderen opgroeien en meer in hun hoofd bezig zijn, raken ze de natuurlijke verbinding met hun lichaam kwijt. Kinderyoga is een effectieve manier om op speelse wijze verbonden te blijven en daarbij ook ruimte te geven aan de creativiteit van lichaam en geest.

De yogalessen van Little Light worden gegeven vanuit de holistische visie, waarin wordt benadrukt dat elk kind van nature heel is. Kinderen leren spelenderwijs dat alle gedachten, gevoelens, woorden en daden een invloed hebben op hun eigen lichaam en geest. Ze leren ook hoe ze deze op een positieve manier kunnen inzetten voor zichzelf en de wereld om hen heen.

Een Kinderyoga les wordt opgebouwd door binnen een bepaald thema yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en ontspanningsoefeningen te combineren met onderlinge kindermassage, dansen, zingen of tekenen. Door de manier van lesgeven en het toepassen van verschillende methoden, hebben kinderen in de yogales de ruimte om zichzelf te zijn, te voelen waar hun kracht ligt en te ontdekken welke talenten ze nog meer bezitten.

Voor meer informatie of aanmelden: neem contact op, mail naar info@littlelight.nl of bel: 06-22703677.

 

May the long time sun shine upon
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on


Webdesign by Project Direct | © 2014 by Little Light | Gedempte Keizersgracht 48 8911 KL Leeuwarden | info@littlelight.nl | +31 622703677
Algemene voorwaarden