Little Light

Coaching, Dans & Yoga
voor Kinderen

- A bright light, big or small,
You don’t have to search for it
You can BE all -
- Chantal Elzinga -

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen over kinderyoga op een rij

 

Vanaf welke leeftijd is Kinderyoga geschikt?
Kinderen vanaf twee jaar zijn al welkom om (samen met hun ouders) de yogalessen voor peuters te volgen. De Kinderyoga lessen worden ingedeeld op basis van leeftijd.

Bij voldoende aanmeldingen worden er lessen aangeboden voor peuters & kleuters, kinderen en tieners.

Kan iedereen meedoen aan een yogales?
Alle kinderen zijn welkom, ongeacht leeftijd of ervaring. Alle yogahoudingen worden voorgedaan en mogen worden uitgevoerd op een manier die bij het kind past. In een Kinderyoga les staat plezier voorop!

Wat zijn de voordelen van Kinderyoga?
Yoga ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van kinderen.

De yogahoudingen die worden gedaan bevorderen zowel de grove als de fijne motoriek en de lichaamshouding van kinderen. Door het doen van de oefeningen wordt het lichaam soepel, ontspannen en ook krachtig. Kinderen worden zich bewust van hun eigen lichaam en wat ze voelen. Ze durven zichzelf te zijn en ontwikkelen zich verder met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Ze gaan makkelijker om met veranderingen en uitdagingen.

De ontspannings- en ademhalingsoefeningen helpen kinderen tot rust te komen. Meditatie oefeningen bevorderen de concentratie, kalmeren gedachten en bieden op deze manier ruimte aan nieuwe ideeën. Visualiseren stimuleert de fantasie en creativiteit.

Wat heb je nodig voor een yogales?
Yoga wordt gedaan op blote voeten. Zorg verder voor makkelijke kleding waarin het kind vrij kan bewegen. Yogamatjes, kussentjes en dekens zijn aanwezig in de zaal.

Moet ik me aanmelden voor een les?
Ja. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er voor alle kinderen een plekje is. Aanmelden kan hier.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan gerust hier.


Webdesign by Project Direct | © 2014 by Little Light | Gedempte Keizersgracht 48 8911 KL Leeuwarden | info@littlelight.nl | +31 622703677
Algemene voorwaarden